Reviews

Mijn vrouw en ik zijn blij met onze nieuwe houtlook vloer. Resisto heeft goed werk geleverd zowel met advies voor een keuze te maken als het leggen van de vloer. Ook de communicatie verliep op een prettige manier. Bravo!!!

Familie Triest 
Eindhoven


Bijzonder fijn werk geleverd!
We zijn heel tevredenmet het resultaat en de afwerking.
Alleen het contrast tussen de twee verschillende kleuren grijs valt tegen.

Peter Damen 
B207 Meerrijk Eindhoven


Vanaf het begin tot het eind was alles prima. Alles wat we in gedachten hadden is uitgekomen. Er werd ook mee gedacht en dat was erg fijn.

Jan van liempt 
Meerring eindhoven


Resisto heeft in opdracht van onze aannemer door ons gekozen tegelwerk verzorgt voor onze toiletten en badkamer. Het tegelwerk is op zeer professionele wijze gezet, wij zijn hierover zeer tevreden!

Familie Graat 
Laathoeve / Project Buitenhoeve Brandevoort Helmond


Er wordt goed met je meegedacht en advies gegeven. Er was sprake van een miscommunicatie met de leverancier maar dit is door Resisto perfect aangepakt en opgelost. We genieten heerlijk van onze badkamer!

Leander Mulder 
Steegsche Velden 62F


Chapeau voor Resisto. De contacten met de diverse medewerkers waren heel plezierig en resulteerden in een mooie badkamer en toilet en een prachtige vloer in ons nieuwe huis. 
We hopen er jarenlang plezier van te hebben.

Klaas Hoogenhout 
Waleweinlaan, Geldrop


Wij vinden dat onze tegelvloer op de begane grond er zeer strak is ingelegd! Wij zijn hierover zeer tevreden. Wij hebben geen cement sluier kunnen ontdekken, heel fijn.
Een minpuntje is het over de tijd verspreid uitgevoerde werken.

Geert Huijgen 
Project Mackenzie kavel 1


Een 10 met een griffel vanaf het meedenken t/m het leggen van de vloer. Absoluut vakwerk!

fam. de Vries 
Tilburg


Zeer goede ervaring met Resisto. Zowel qua tegeladvies als de uitvoering van het werk. Resultaat een prachtige natuurlijke tegelvloer (80x80) in de woonkamer, een mooie slaapkamervloer en 2 moderne badkamers. Puik resultaat, goede communicatie en service!

Rian 
Taterhof Vught


Fijne en deskundige partner om mee samen te werken. Denken mee in het voortraject om aan de wens van de klant te voldoen. Tegelwerk ziet er keurig uit en kwaliteit staat voorop. Kortom een fijne partner om projecten mee uit te voeren.

Cas Janssen 
Verschillende Projecten binnen Huybregts Relou


Ruime keuze in de showroom.
Goede informatie vooraf en overleg door de tegelzetters tijdens het uitvoeren van het werk. 
Nog steeds tevreden met het resultaat.

L.G.M. de Klerk 
Castellanie te Loon op Zand


Goede voorlichting gekregen bij de keuze van wand en vloertegels.
Betrouwbare planning, goed tussentijds overleg en zeer professioneel uitgevoerd. 
Chapeau!

Jan en Emmy Hofman 
Appartement De Kapteyn in Son


Resisto is een fijn flexibele partij om mee te werken. Hoge kennis van tegelwerk/natuursteen. De actieve en adequate houding ontzorgt aannemer /opdrachtgever. Ga zo verder!!!

Pascal van Gestel 
238 appartementen Forum Tilburg


De ervaring die wij als HuybregtsRelou met Resisto tegelprojecten op boven verwoorde projecten hebben is dat zij vooraf en tijdens het bouwproces met de aannemer, opdrachtgever en bewoner mee blijven denken. De kwaliteit van het verrichte werk is goed en werkt Resisto met nette vakbekwame mensen.

K-J Oosterhout 
270 wooneenheden Breda en winkelcentrum Meerrijk en diverse.


We kunnen alleen maar onze complimenten uitspreken . Prima voorbereiding en samenspraak . Voor start tegelwerk eerst keurig nog overleg . Kwaliteit tegelwerk is absoluut perfect te noemen . Zeer professionele oplossing met betrekking tot problemen met onze tegelvloer in de woonkamer/keuken. Alom een bedrijf wat een pluim verdiend .

Hans Slegers 
Plan Proza te Waalwijk


Heel erg goed. Zeer netjes en deskundig gelegd. Afspraken altijd na gekomen.
Puur vakmanschap

Harold Oomen 
Klaverwei hardveld Wijbosch