Digitale showroomafspraak

Introductie digitale afspraak

Zodra wij van de aannemer de ondertekende sanitair stukken hebben ontvangen zullen wij jullie telefonisch gaan benaderen voor het inplannen van een digitale afspraak. Als wij de ondertekende sanitair stukken nog niet hebben ontvangen is het dan ook niet mogelijk om een afspraak in te plannen.


Voorbereiding op het online adviesgesprek: Doe alvast research via Google en Pinterest  en stuur deze gegevens door naar ruud@resisto.nl, dan kunnen wij zorgdragen dat deze voorkeursstukken behandeld kunnen worden tijdens het advies gesprek. Dit is waardevol voor ons om samen met u efficiënt te werk te gaan.


Voor de digitale afspraak maken wij gebruik van het programma Microsoft teams. Wij adviseren dit programma op uw laptop/pc te downloaden, op een groter scherm kunt u meer zien. Via bijgaande link kunt u Microsoft Teams alvast downloaden : https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-teams/download-app


Voorafgaand aan het adviesgesprek ontvangt u van ons de link waarmee u toegang heeft tot het online adviesgesprek. Tijdens dit gesprek zal een van onze adviseurs samen met u uw wensen doornemen en digitaal in de showroom de juiste tegels met u uitzoeken.


Zodra de tegelkeuzes zijn gemaakt zal de adviseur samen met u de laatste onderdelen door spreken zodat deze aan de hand van de keuzes, voor u een gepaste tegelwerkofferte kan opstellen. Het is ons streven om de tegelwerkofferte binnen 1 week binnen showroombezoek te versturen per e-mail, tevens in de bijlage van deze mail zult u de afbeeldingen aantreffen van de gekozen tegels.