resisto

Resisto Tegelprojecten
Randweg 11
5711 DJ Someren

T0493 - 472490
Einfo@resisto.nl
Iwww.resisto.nl

Best, 39 woningen Dijkstraten

Plaats: Best
Aannemer: Van Bergen Bouw en Ontwikkeling
Opdrachtgever: MGM projectontwikkeling  
Architect: Best architecten

Tegelwerk:
Wandtegels: 900 m2
Vloertegels: 250 m2

Omschrijving:
Van Bergen ontwikkelt in bouwteam met MGM projectontwikkeling 250 woningen in de nieuwbouwwijk Dijkstraten in Best. Het betreft diverse typen in diverse prijsklassen.

Dijkstraten in Best is de nieuwste woningbouwlocatie binnen de ring van Best. Een prachtige woonwijk op dito locatie met een divers aanbod aan woningen waar bij alle behoeften binnen handbereik liggen. Vrijstaande en geschakelde woningen, twee-onder-een-kapwoningen, semibungalows, starterswoningen en sociale huur- en koopwoningen…Keuze genoeg! En wat de fonkelnieuwe wijk nog aantrekkelijker maakt, is de ligging; vlakbij het centrum van Best, gunstig ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer. Ook de natuur ligt op een steenworp afstand.

In Dijkstraten zullen verschillen in architectuur en typen woningen ontstaan. Zo hebben uiteindelijk maar zes woningen naast elkaar dezelfde kleur steen. Ook zie je geen enkele straat met dezelfde woningtypen, alles wordt namelijk door elkaar gebouwd wat een speels gevelbeeld creëert. Allemaal anders, maar met natuurlijke materialen en passend bij de dorpse charme die je van Best gewend bent.
Kortom: ieders woonwens wordt beantwoord in Dijkstraten.

Showroom Resisto | Loomans
Ambachten 6, 5711 LC Someren
T: 0493 - 494505
 
Openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak