resisto

Resisto Tegelprojecten
Randweg 11
5711 DJ Someren

T0493 - 472490
Einfo@resisto.nl
Iwww.resisto.nl

Wat klanten ervaren

Klanten Ervaringen

Mijn vrouw en ik zijn blij met onze nieuwe houtlook vloer. Resisto heeft goed werk geleverd zowel met advies voor een keuze te maken als het leggen van de vloer. Ook de communicatie verliep op een prettige manier. Bravo!!!

Bijzonder fijn werk geleverd!
We zijn heel tevredenmet het resultaat en de afwerking.
Alleen het contrast tussen de twee verschillende kleuren grijs valt tegen.

Vanaf het begin tot het eind was alles prima. Alles wat we in gedachten hadden is uitgekomen. Er werd ook mee gedacht en dat was erg fijn.

Resisto heeft in opdracht van onze aannemer door ons gekozen tegelwerk verzorgt voor onze toiletten en badkamer. Het tegelwerk is op zeer professionele wijze gezet, wij zijn hierover zeer tevreden!

Er wordt goed met je meegedacht en advies gegeven. Er was sprake van een miscommunicatie met de leverancier maar dit is door Resisto perfect aangepakt en opgelost. We genieten heerlijk van onze badkamer!

Chapeau voor Resisto. De contacten met de diverse medewerkers waren heel plezierig en resulteerden in een mooie badkamer en toilet en een prachtige vloer in ons nieuwe huis.
We hopen er jarenlang plezier van te hebben.

Wij vinden dat onze tegelvloer op de begane grond er zeer strak is ingelegd! Wij zijn hierover zeer tevreden. Wij hebben geen cement sluier kunnen ontdekken, heel fijn.
Een minpuntje is het over de tijd verspreid uitgevoerde werken.

Een 10 met een griffel vanaf het meedenken t/m het leggen van de vloer. Absoluut vakwerk!

Zeer goede ervaring met Resisto. Zowel qua tegeladvies als de uitvoering van het werk. Resultaat een prachtige natuurlijke tegelvloer (80x80) in de woonkamer, een mooie slaapkamervloer en 2 moderne badkamers. Puik resultaat, goede communicatie en service!

Fijne en deskundige partner om mee samen te werken. Denken mee in het voortraject om aan de wens van de klant te voldoen. Tegelwerk ziet er keurig uit en kwaliteit staat voorop. Kortom een fijne partner om projecten mee uit te voeren.

Ruime keuze in de showroom.
Goede informatie vooraf en overleg door de tegelzetters tijdens het uitvoeren van het werk.
Nog steeds tevreden met het resultaat.

Goede voorlichting gekregen bij de keuze van wand en vloertegels.
Betrouwbare planning, goed tussentijds overleg en zeer professioneel uitgevoerd.
Chapeau!

Resisto is een fijn flexibele partij om mee te werken. Hoge kennis van tegelwerk/natuursteen. De actieve en adequate houding ontzorgt aannemer /opdrachtgever. Ga zo verder!!!

De ervaring die wij als HuybregtsRelou met Resisto tegelprojecten op boven verwoorde projecten hebben is dat zij vooraf en tijdens het bouwproces met de aannemer, opdrachtgever en bewoner mee blijven denken. De kwaliteit van het verrichte werk is goed en werkt Resisto met nette vakbekwame mensen.

We kunnen alleen maar onze complimenten uitspreken . Prima voorbereiding en samenspraak . Voor start tegelwerk eerst keurig nog overleg . Kwaliteit tegelwerk is absoluut perfect te noemen . Zeer professionele oplossing met betrekking tot problemen met onze tegelvloer in de woonkamer/keuken. Alom een bedrijf wat een pluim verdiend .

Heel erg goed. Zeer netjes en deskundig gelegd. Afspraken altijd na gekomen.
Puur vakmanschap

Showroom Resisto | Loomans
Ambachten 6, 5711 LC Someren
T: 0493 - 494505
 
Openingstijden
Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak